top of page
274533437_943695959852269_7453229534372395593_n_edited.jpg

Wie ben ik

Sofie Janssens

Graag stel ik mij even voor. Ik ben zeer sportief, in mijn vrije tijd zit ik op de koersfiets, mountainbike of gaan we wandelen met onze hond. Ik hou er dus van om buiten in de natuur te zijn. Dit kan je ook terug vinden in mijn producten die ik gebruik voor haar en nagels, wil je meer info over de producten waar ik mee werk? Kijk even op de pagina 'Diensten'.

Vooral ben ik zeer gedreven bezig met mijn zaak die ik zopas heb opgericht. Al vanaf de middelbare school heb ik de opleiding kapper gevolgd. Hierna heb ik altijd gewerkt in een kapperszaak om zo nog meer ervaring op te doen, tot dat ik er voor koos om de grote stap te zetten en mijn eigen salon te openen.

Ik heb mijn zaak de naam 'Chic' gegeven. Omdat ik mensen graag verwen en jullie Chic naar buiten wil laten wandelen. Met een kapsel waardoor jullie stralen, dat bij jullie persoonlijkheid past en jullie goed doet voelen! Kom je langs in mijn salon, word er eerst een adviesgesprek gevoerd waarbij wij alles samen bespreken wat je wel en niet mooi vind zodat we jou perfecte kapsel kunnen creëren. Ook vind ik het heel belangrijk om me te blijven bijscholen over nieuwe technieken en volg ik regelmatig cursussen.

Na mijn opleiding als kapster ben ik ook een cursus gaan volgen als nagelstyliste zowel voor het plaatsen van gelnagels als gellak. Hiervoor volg ik ook nog regelmatig cursussen om jullie extra nail-art aan te bieden. Zodat jullie een ruime keuzen hebben uit verschillende technieken, nail-art en kleuren.

Over: Over ons
bottom of page