top of page

Haar & Nagels

LOVE BY FINNLEY'S.png

Haar

Bij Chic haar & nagels kunnen jullie terecht voor alle behandelingen zoals, kleuringen, balayage, ombré, extensions, snit, brushing.. voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Voor de kinderen is er een leuke schort voorzien en iets lekkers voor achteraf. Finnley's heeft ook een hele mannen lijn, genaamd 'Management'. Hierin vind je producten voor zowel haar als baard. Zoals: ice wash, baardshampoo, baardolie, shave cream, after shave...

Finnley's heeft ook een Organic Twist Collection,  

een luxe haarverzorgingslijn met een unieke mix van natuurlijke ingrediënten en exclusieve geuren voor een wellness beleving in de salon en thuis.

Ook werk ik met de kleuringen van Finnley's omdat er zeer veel aandacht besteed wordt aan de verzorging van het haar tijdens het kleurproces. Dit zie en voel je meteen aan je haar na de kleuring, je haar glanst en voelt zijde zacht aan.

Ik heb dus voor Finnley's gekozen omdat Finnley's ook mee denkt aan de natuur. De producten zijn niet getest op dieren en bevatten natuurlijke ingrediënten.

Hoofdbestanddelen:

GUAR: Conditioneert en hydrateert het haar en zorgt voor het makkelijk kambaar maken van het haar.

ARGAN OIL: Zorgt voor de vochtbalans in het haar, voorkomt uitdroging van het haar en is rijk aan vitamine E.

TARWE PROTEÏNE: Stimuleert de vochtbalans van het haar. Geeft intensieve verzorging en versterkt uw haar.

ZONNEBLOEMOLIE: Zorgt er bij gekleurd haar voor dat de kleur minder snel vervaagt. Bijkomend zorgt het voor glans op het haar.

Heb je fijn, dun, weinig haar? Kom dan gerust eens langs voor een gratis adviesgesprek voor extensions.

Jouw haren zijn het grootste juweel dat je elke dag draagt, daarom vind ik het belangrijk dat je gelukkig bent met jouw kapsel. 

De Handtied weft extensions zijn de meest haarvriendelijke systeem op de markt en zijn dus niet schadelijk voor het eigen haar. Daarom werk ik ook alleen maar met dit systeem.

zijn geschikt voor zowel fijn, normaal als veel haar.

Je kan kiezen voor verdikken en/of verlening.

Wens je meer info over de Handtied weft extensions? Neem dan gerust contact met mij op!

Buttercream-categorie-1-300x300.jpg

Nagels

Om jullie de perfecte, mooie, verzorgde en sterke nagels te geven, werk ik met de producten van Light Elegance en Nailcode.
Dit voor dezelfde reden dat zij ook meedenken aan de natuur. De producten zijn vegan, glutenvrij, hema-monomervrij en niet getest op dieren.
Daarom is hun slogan ook: What's inside matters.
Deze producten bieden ook een breed gamma aan verschillende kleuren en nail-art designs zodat jullie een ruime keuze hebben.
Op mijn homepagina kunt u al verschillende nageldesigns van mij bekijken.
Kijk ook eens op mijn instagram en facebook om al wat inspiratie op te doen.

Heb je nog vragen over bepaalde diensten? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen!
Graag beantwoord ik al jullie vragen!

Diensten: Diensten
bottom of page